Top
 
 

Affärsutvecklare/Säljare 

Vi växer och behöver stärka upp inom sälj & marknad. Därför söker vi nu dig med några års erfarenhet inom försäljning för omgående start. Stort plus är erfarenhet inom digital marknadsföring.

OM TJÄNSTEN / ARBETSBESKRIVNING

Som säljare på Abalon blir du en nyckelperson i att skapa tillväxt. Här får du ta stort ansvar och har möjlighet till stark utveckling i en spännande tillväxtbransch - inom nordens största mjukvaru-koncern Visma. Du kommer att jobba väldigt nära och rapportera till ledningsgruppen. Rollen har fokus på försäljning, men anpassas efter rätt individ. Den innehåller mer eller mindre av följande: 

 • Driva befintliga säljcase genom vår sälj-pipe samt generera och driva nya leads/case.

 • Bidra i upphandlingar.

 • Träffa kunder och prospekts och hjälpa dem hitta lösningar på deras utmaningar.

 • Arbeta i Abalons egna marknadsföringsverktyg med digital marknadsföring.

  • Koordinera marknads- och kommunikationsaktiviteter i syfte att generera kvalificerade leads.

  • Koordinera marknadsinitiativ för att nå målgrupper, exempelvis genom online-kampanjer, event och mässor, PR och kundkommunikation.

 • Uppdatering av relevant information på företagets hemsida samt andra sociala medier

 • Ha övergripande kontroll på fakturering och uppföljning av denna

 •  Tjänsten är på heltid och arbetsplatsen är Stockholm. Vissa resor kan förekomma.

DIN BAKGRUND

Du är en utåtriktad, driven och lösningsorienterad person med stort ansvarstagande. Andra viktiga egenskaper är att du är målmedveten, strukturerad och inte rädd för att komma med egna idéer för att driva affären och kundrelationen framåt.  Du strävar alltid efter att hitta bra lösningar för kundens bästa. Du har även en vilja att vara med och påverka företagets utveckling framåt. Slutligen är du kommunikativ, lyhörd och har en god förmåga i att lyssna till kundernas verkliga behov. Erfarenhet av framgångsrik försäljning och digital marknadsföring är starkt meriterande för tjänsten. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och har relevant utbildning eller motsvarande bakgrund.

VARFÖR ABALON OCH VISMA

Abalon är ett marknadsledande produktbolag inom lojalitet och kundinsikt - vi hjälper företag att bygga lönsamma och starka kundrelationer. Sedan starten 1988 har vår drivkraft varit att ständigt utvecklas, vara tillgängliga och personliga. Idag, 30 år senare genomsyras vårt arbetssätt av samma entreprenöriella anda. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.  Vi har förmånen att jobba med några av Sveriges mest intressanta varumärken, vilket vi är oerhört stolta över. Sedan januari 2016 är vi ett fristående bolag inom Visma-koncernen, vilket ger gott utrymme för karriärs- och kompetensutveckling. Kunderna finns idag huvudsakligen i Sverige och Norden, och en expansion vidare ut i Europa har påbörjats tillsammans med moderbolaget Visma Retail. Vi sitter i ljusa lokaler på Lindhagensgatan i Stockholm tillsammans med flertalet bolag inom Visma-koncernen.

ANSÖKAN

Skicka gärna din ansökan till johan.neumann@abalon.se så snart som möjligt då urval sker löpande, eller hör av dig om du har några frågor om tjänsten. Kontakt via LinkedIn går också bra.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.