Abalon

FRONTENDUTVECKLARE

 
 

fRONTENDUTVECKLARE


Abalon söker en duktig frontendutvecklare till våra CRM och lojalitetslösningar. Vi är ett litet entreprenöriellt produktbolag som växer och där vår utvecklingsavdelning spelar en stor roll för den fortsätta expansionen. Vårt utvecklingsteam består av 8 personer, har korta beslutsvägar och ger dig möjlighet att vara delaktig i hela processen och bidra till nya tekniska lösningar. Vi är inne i en väldigt spännande expansionsfas där vi vill undersöka ny teknik såsom machine learning och AI.

VI SÖKER DIG SOM

Brinner för frontendutveckling, har minst 1-2 år erfarenhet av webbutveckling och känner dig bekväm med teknikerna:

Angular
Java
REST
JavaScript

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av CRM-system och lojalitetslösningar. Har du ett intresse för UX och design finns det även alla möjligheter att utvecklas vidare inom det. Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Som person är du initiativtagande, har ett driv och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du vågar testa och lär av dina misstag och drivs av att utvecklas i rollen som utvecklare. Vidare är du lösningsfokuserad, positiv och prestigelös.

ANSÖKAN

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Du är välkommen att kontakta Lotten Holm Goya på Lotten.holm@abalon.se om du har några frågor om tjänsten. Kontakt via LinkedIn går också bra.

Välkommen med din ansökan! 

LÄS MER OM ABALON HÄR