Top
 
 

Frontend-utvecklare

OM FÖRETAGET

Abalon är ett marknadsledande produktbolag inom lojalitet och kundinsikt - vi hjälper företag att bygga lönsamma och starka kundrelationer. Med en unik sammansättning av kompetens inom affärsprocesser, CRM och analys hjälper vi våra kunder att skapa insikt, relevans och ett ökat kundvärde. Sedan starten 1988 har vår drivkraft varit att ständigt utvecklas, vara tillgängliga och personliga. Idag, nästan 30 år senare genomsyras vårt arbetssätt av samma entreprenöriella anda. Vi har förmånen att jobba med några av Sveriges mest intressanta varumärken och det är något vi är oerhört stolta över. Sedan januari 2016 är vi ett fristående bolag inom Visma-koncernen vilket ger utrymme för karriärs- och kompetensutveckling. Kunderna finns idag huvudsakligen i Sverige och Norden, och en expansion vidare ut i Europa har påbörjats tillsammans med moderbolaget Visma Retail. Vi sitter i ljusa lokaler på Lindhagensgatan i Stockholm tillsammans med flertalet bolag inom Visma-koncernen.  

OM TJÄNSTEN

Vi saknar en “go-to guy/girl” för frontend och letar efter dig som har minst 1 års erfarenhet och vill utvecklas i ett starkt utvecklingsteam med bra teamkänsla? Vill du jobba på ett litet kreativt produktbolag som växer och där vår utvecklingsavdelning spelar en stor roll för den fortsatta expansionen? Abalon söker nu en frontendutvecklare som vill vara med på resan, är det du?

Då Abalon är ett litet bolag är beslutsvägarna korta och du får vara delaktig i hela processen och bidra till nya tekniska lösningar.

VI SÖKER DIG SOM

Har svart bälte i Angular och minst ett års yrkeserfarenhet av webbutveckling och känner dig bekväm med Java. UX och design är ett fokusområde för 2018 och vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för detta. Det är därför ett stort plus om du har ett intresse och erfarenhet av UX och design.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet.   

Som person är du initiativtagande, har ett driv och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du vågar testa och lär av dina misstag. Vidare är du lösningsfokuserad, positiv och prestigelös.

ANSÖKAN

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Du är välkommen att kontakta Wilhelm Perdahl på Wilhelm.Perdahl@abalon.se om du har några frågor om tjänsten. Kontakt via LinkedIn går också bra. Läs mer om oss!

Välkommen med din ansökan! 

Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.