Abalon

BACKENDUTVECKLARE

 
 

bACKENDUTVECKLARE
 

Abalon söker en duktig backendutvecklare till våra CRM och lojalitetslösningar. Vi är ett litet entreprenöriellt produktbolag som växer och där vår utvecklingsavdelning spelar en stor roll för den fortsätta expansionen. Vårt utvecklingsteam består av 8 personer, har korta beslutsvägar och ger dig möjlighet att vara delaktig i hela processen och bidra till nya tekniska lösningar. Vi är inne i en väldigt spännande expansionsfas där vi vill undersöka ny teknik såsom machine learning och AI. För rätt person finns stora chanser till att prova ny teknik och att ha en nyckelroll i produktutvecklingen och arbetsprocessen framåt. 

VI SÖKER DIG SOM

Brinner för backendutveckling, har minst 2-3 års erfarenhet av utveckling och känner dig bekväm med teknikerna:

Java
Hibernate
Spring
SQL

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av CRM-system och lojalitetslösningar.

Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Som person trivs du i rollen som scrum master, tar gärna lead i tekniska frågor och är en drivande del av teamet. Vidare är du lösningsfokuserad, positiv och prestigelös. Du tycker om att utvecklas och att dela med dig av dina kunskaper. Vi letar efter dig som är utåtriktad, kommunicerar effektivt, har kreativa idéer och vågar tänka nytt.

ANSÖKAN

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Du är välkommen att kontakta Lotten Holm Goya på Lotten.holm@abalon.se om du har några frågor om tjänsten. Kontakt via LinkedIn går också bra.

Välkommen med din ansökan! 

LÄS MER OM OSS HÄR