Abalon

ABALON ANALYTICS

 

ABALON ANALYTICS


VERKTYG FÖR kundinsikt
 

ipad-holder-1-1.png
 

Abalon Analytics är ett business intelligence-verktyg som är fullt integrerat med vårt lojalitetsprogram Abalon Relevate.  Verktyget bygger på Qlikviews prisbelönta och kraftfulla assosiativa motor.


Analytics ger er insikt om kunden och är därför det verktyg som krävs för att ständigt bli bättre, effektivare och lönsammare - alltså ett givet komplement till Abalon Relevate.
Hur gick det med kampanjerna, vilken ROI hade de? När handlar kunderna egentligen, vilken kanal är kostnadseffektivast och vem är din bästa kund?


Abalon Analytics mäter, jämför och ger dig svar på de här frågorna – och många fler. Med verktyget är det möjligt att vända och vrida på all tillgänglig data för att finna just det ni söker, snabbt och enkelt. Det går även att skicka ut rapporter med uppföljning och statistik automatiskt. 


Eftersom verktyget tillhandahålls som molntjänst, finns analyser och rapporter tillgängliga var som helst, när som helst. Abalon Analytics skapar kundinsikt och ger er byggstenarna för att ta fram relevant kommunikation och oslagbara erbjudanden.

Ladda ned vårt informationsblad som PDF

Hör av dig för mer information om Analytics